digitalmediagroup.nl

Ons e-mail adressen bestand

Digital Media Group beheert een goed converterende adressenbestand met hoofdzakelijk adressen van consumenten. Er zijn bij ons momenteel meer dan 1.000.000 recente Nederlandse e-mailadressen beschikbaar. De adressen zijn afkomstig van diverse dating sites, huizen-zoek-sites, werk sites en diverse online spellen en prijsvragen. De adressen zijn recentelijk succesvol ingezet voor diverse campagnes.


Het e-mail adressenbestand bestaat uit confirmed opt-in e-mail adressen, ook wel double opt-in genoemd, wat betekent dat de ontvanger expliciet toestemming heeft gegeven door te klikken op een link in een bevestigingsemail.

Digital Media Group beschermt en beheert het adressenbestand met de grootste zorgvuldigheid. Wij gaan zeer vertrouwelijk met de klantgegevens om. Deze blijven in een beveiligde omgeving, zijn niet toegankelijk voor anderen en wij leveren deze gegevens niet uit aan andere bedrijven. Ook houden wij ons aan de hiervoor opgestelde regels en is de verzameling van persoonsgegevens, in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP), aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Het adressenbestand wordt constant onderhouden voor een goed 'listhygiene', wat inhoudt dat de adressen van de niet aangekomen e-mails (hard bounces) direct verwijderd worden. Ook de e-mailadressen die via de opt-out link uitgeschreven worden, worden direct verwerkt. Op die manier wordt er dus alleen maar verzonden naar mensen die hun adres actief gebruiken en die het ontvangen van de selecteerde aanbiedingen op prijs stellen.

Meer weten over de mogelijkheden bij Digital Media Group, het gebruik van de door ons beheerde bestanden en de mogelijkheid om veel nieuwe potentiele klanten te benaderen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.